Νέο Pop Up Store στο Str.Eaters! Από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 13 Δεκεμβρίου στον χώρο των Pop Ups φιλοξενούμε τα brands KHUJO™ και Chunk Clothing της NewCult Gr. Δύο εβδομάδες shopping με ειδική, Str.Εaters έκπτωση 30%!

Η εταιρεία Chunk ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο για να εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα brands διεθνώς ανάμεσα στους fans των ιδιαίτερων t-shirts, με στάμπες που χαρακτηρίζονται από χιουμοριστικές και έξυπνες ατάκες, δημοφιλή cartoons και γνωστούς ήρωες από τον κινηματογράφο. Υψηλή ποιότητα υφασμάτων, πρωτοτυπία, αυθεντικές ιδέες για τολμηρές και χιουμοριστικές στάμπες και συλλεκτικές σειρές με αγαπημένους ήρωες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των τεσσάρων συλλογών της Chunk ανά έτος.

Η Khujo ξεκίνησε από ένα δημοφιλές δερμάτινο μπουφάν για να εξελίξει το προϊόν της σε ολοκληρωμένες συλλογές ανδρικής και γυναικείας ένδυσης. Μοντέρνα σχέδια με vintage επιρροές, υφάσματα υψηλής ποιότητας και πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των ρούχων της Khujo. Στο Pop Up θα βρείτε γυναικεία και ανδρικά μπουφάν.

Σας περιμένουμε!